Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Ocolour Technologies Co., Limited Fabrieksreis

Van goede kwaliteit LED Video Billboards voor verkoop
Van goede kwaliteit LED Video Billboards voor verkoop
Het goede ontwerp en de kwaliteit voor het vooronderhoud leidden heel wat tijd vertoning, het sparen. En gewaardeerd uw snelle en goede dienst.

—— Rodion Gakalo

I zo om JCDads te kiezen, wordt mijn cliënt hoogst geschat voor de P10.Stable-kwaliteit en met hoge helderheid.

—— Luis Miguel Aguirrre

Ik houd van uw dienst en uw professionele hulp, u antwoordt altijd me snel alhoewel de recente tijd in uw kant.

—— Eric Hudson

Snel assembleert geleide vertoning is goed, en uw ingenieur is zeer professioneel en geduldig, moet ik vijf-begin voor zijn dienst geven.

—— VICTOR

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wij zijn één van de geavanceerde fabrieken die volledige automatische productregel hebben. Maandelijkse productiecapaciteit van 5000 vierkante meters. Alle grondstoffen worden strikt getest alvorens zij binnen werden gebracht.

   

  Materiaalsteun

   

  Wij hebben het meest geavanceerde productiemateriaal in de geleide vertoningsindustrie, zoals automatische SMD, automatische het vastbinden Machine, terugvloeiings solderende machine, golf solderende Machine, enz. Wij zijn ook uitgerust met sommige betrouwbaarheid het testen machines, zoals programmeerbare constante temperatuur, photometric colorimetrisch elektrisch meetapparaat voor geleide, elektrische het verwarmen lucht-blazende droger, helderheidscolorimeter.

   

  Ocolour Technologies Co., Limited

  Ocolour Technologies Co., Limited

  Ocolour Technologies Co., LimitedOcolour Technologies Co., Limited

   

 • OEM / ODM

  Wij hebben productiebeheersysteem en professionele geleide vertoningsonderzoek en deveopmenttechnologie ontwikkeld en ook aan verse technische innovaties onze cliënten blijven verstrekken allerlei de LEIDENE vertoningsoem/odm diensten.

 • R & D

   

  Kernsterke punten

  Wij hebben een specifiek team van professionele ingenieurs die op onze afdeling van het overzichtsr&d Onderzoek gebaseerd zijn. Ons R&D-team beschikt over de juiste deskundigheid en het gemak van toegang tot de recentste technologische die platforms worden vereist om te leiden, te verbeteren en ervoor te zorgen blijven wij het beste ras. Wij bezitten een brede waaier van gepatenteerde intellectuele-eigendomsrechten en meer dan 7 jaar bestaand deveoped een horde technologische platforms die wij over ons gamma van producten uitvoerden, zoals in vroege die doption van PWM-technologie met andere manufaturers, en ernstige implementatie van de punt-aan-Punt kaliberbepaling wordt vergeleken.

   

  Onderzoek en Deveopment-Beleid

  Het is de eerste doelstelling van het JCDads-beheer om geweest te verzekeren het voortdurende vermogen FO vernieuwt tot met de verwachtingen van klanten en specifieke marktvereisten te leven. Onze beleid en praktijk zijn ervoor te zorgen elk jaar een minimum van 6% van onze opbrengst is in R&D-afdeling reinveted.

   

   

   
Contactgegevens
Ocolour Technologies Co., Limited

Contactpersoon: Product Director

Tel.: 86--755-26915212

Fax: 86--755-33128946

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)